Spring naar inhoud

Energie

Offerte energie aanvragen? Heb je het idee dat je te veel betaalt voor gas en elektriciteit? Of ben je gewoon benieuwd of je hier ook op kunt besparen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan om dit te controleren.

Direct offerte energie aanvragen

De energieprijzen blijven stijgen en er komen steeds meer aanbieders op de markt. Het kan daardoor maar zo zijn dat je veel geld laat liggen of onnodig veel betaalt voor gas en elektra. Vaak heeft overstappen om de twee of drie jaar een positief effect op de prijs die je voor je energie moet betalen. Veel aanbieders geven je namelijk een bonus wanneer je besluit over te stappen. Deze bonus loopt soms wel op tot 200 tot 300 euro. Daarnaast zijn vaak dan de tarieven ook nog eens gunstiger, vooral wanneer je jouw tarieven voor een langere tijd vastgezet hebt.

Offerte energie: zakelijk

Heb je een eigen bedrijf? Dan kan het ook heel interessant zijn om je huidige contract met betrekking tot de levering van gas en stroom over te sluiten. Zakelijk is er vaak nog net even iets meer mogelijk qua tarieven dat privé en je kunt tevens besluiten om je privé-kosten ook onder de zakelijke rekening van gas en stroom te laten vallen. Kijk wel goed of er geen addertjes onder het gras zitten en dat je na een actie-tarief opeens vast zit aan veel hogere tarieven. Bekijk een offerte altijd goed en informeer goed naar de voorwaarden. Op die manier kun je de juiste energiemaatschappij uitkiezen waarbij jij veel geld kunt besparen.

Energieoffertes vergelijken

Via offertewebsite kun je gemakkelijk meerdere offertes voor energie in één keer aanvragen. Dit kost je slechts een minuutje van je tijd en is geheel gratis en vrijblijvend. Je krijgt tot vijf offertes toegestuurd, die je gemakkelijk en overzichtelijk kunt vergelijken op voorwaarden en prijs. Zo kun je snel zien hoeveel euro per jaar jij kunt besparen op je energierekening, of dit nu privé is of zakelijk.